Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop
EXPERTISE AND CUTTING-EDGE TECHNOLOGY
hu en de

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Fordítás

Főbb területek, melyeken cégünk rendszeresen végez fordítási és lokalizációs munkákat:

 

MŰSZAKI FORDÍTÁSOK

Amennyiben műszaki dokumentációinak, műszaki leírásainak, felhasználói kézikönyveinek stb. magyar vagy egyéb nyelvű fordítására van szüksége, ajánljuk pontos és megbízható műszaki fordítással kapcsolatos megoldásainkat.

Bővebben >>

INFORMATIKAI FORDÍTÁSOK

Az informatikai dokumentációk megértése nem könnyű feladat, azonban elengedhetetlen a különböző számítástechnikai eszközök működtetéséhez..

Bővebben >>

JOGI ÉS PÉNZÜGYI FORDÍTÁSOK

A pontosságot és egyértelműséget megkövetelő fontos dokumentumok (pl. szerződések) fordítása különösen nagy figyelmet és szaktudást igényel.

Bővebben >>

MARKETINGANYAGOK ADAPTÁLÁSA

A marketinganyagok fordítása és adaptálása jelenti az egyik legnagyobb kihívást a fordítási és lokalizálási szakmában.

Bővebben >>

ORVOSI SZAKFORDÍTÁS

A gyógyszeripar, az orvosi készülékek, illetve az egészségügy területéhez tartozó műszaki, szabályozó, klinikai vagy marketing dokumentumok, szoftverek vagy képzési tananyagok fordítása nagyon nagy odafigyelést igényel.

Bővebben >>

SZOFTVERLOKALIZÁLÁS

A néha L10N-ként is emlegetett lokalizálás nem más, mint a szoftver grafikus felhasználói felületének és támogatási dokumentációjának célnyelvre ültetése, a lokalizált szoftver eredeti megjelenésének megtartása mellett.

Bővebben >>

HONLAPFORDÍTÁS

Több mint 1 milliárd internet felhasználó létezik szerte a világon, akiknek csupán egy elenyésző százaléka beszéli a magyar nyelvet. Ha honlapját több nyelvre is lefordíttatja, könnyen elérhetővé válik az Ön számára is a magyar nyelvterületeken kívül létező hatalmas piac.

Bővebben >>

Copyright © 2010 - 2013 TECH-LINGUA